Onze top 10

Wij denken graag met je mee in wat Breda allemaal te bieden heeft. De keuze is reuze.  Denk aan shoppen, relaxen, natuur, cultuur, eten en drinken. Hieronder vind je onze top 10 aan hotspots in Breda en omstreken.  We wensen jou alvast heel veel voorpret met het voorbereiden op je dag, weekend of weekje Breda. 

  1. De Wilheminastraat

Dit is naast de Veemarkstraat de gezelligste en mooiste winkelstraat van Breda.  Niet de standaard winkels maar net iets anders.  Met op gepaste plekken een tussenstop voor lunch, diner of borrel. 

Ook kun je hier terecht voor mooie interieurwinkels, schoenenzaken, bloemenzaken en lekkere pattiserie. 

2) BAAI Breda ( nu WINTER BAAI) 

Een festival HOT spot aan het water waar je kan genieten van een heerlijk borrel, waar je toffe wintergames kunt spelen en waar je kunt genieten van een heerlijk buffet in wintersetting. Dit kan in een iglo, een ijspaleis, op een winterrondvaart of gewoon aan de barrrr…

Kleed je wel warm aan want koud kan het zijn. 

In de zomer is er ZOMER BAAI

Ook hier kun je genieten van en aan het water. Er kunnen verschillende spelletjes worden gespeelt ( ook leuk voor kinderen) en goed te eten en drinken. Een festival sfeertje binnen in de stad. 

3) Het Markdal

De Mark is het prachtige water ten zuiden van Breda.  Dit water meanderd richting Belgie en je kunt er prachtig wandelen. Helemaal tot aan de Paters in Meerlse Dreef, als je durft. Daar staat een heerlijk eigen gebrouwen pintje voor je klaar.

Maar ook het Mastbos, wat naast het Mark is gelegen is de moeite waard als onderdeel van je tocht.  Dit bos heeft een rijke geschiedenis. 

En na afloop een drankje doen op het Ginnekenmarkje.  Voor ieder wat wils.